Skip to main content

Spoznaj naše trenerje

Trener

Mitja Močilar

Po izobrazbi magistriran profesor poučevanja biologije in kemije, trenutno je zaposlen na osnovni šoli kot učitelj biologije, kemije in naravoslovja. Z borilnimi športi se je začel ukvarjati pred 17 leti v klubih Comat academy in Black Box Ljubljana. Kot trener vodi treninge MMA-ja že 9 let, treninge vodenih vadb za razvoj moči, kondicije in koordinacije pa zadnjih 10 let.
trener

Anže Mivšek

Mešane borilne veščine mu predstavljajo najbolj učinkovito obliko gibanja in hkrati super trening za razvoj moči, koordinacije in kondicije. Z njimi se je začel ukvarjati pred sedmimi leti, s poučevanjem skupin otrok pa pred štirimi leti. Z vodenjem ima že ogromno izkušenj iz tabornikov in gasilcev, kjer je član že več kot 15 let. Za to ima opravljene tudi taborniške tečaje, ki mu omogočajo samostojno vodenje večjih skupin otrok.
pomočnik trenerja

Veronika Gantar

V svet mešanih borilnih veščin je vstopila pred tremi leti. Z treniranjem se ukvarja zadnje leto, kot pomočnica Roku pri vodenju treninga MMA Opic prve starostne skupine (1.-3. razred). Vodenje skupin otrok ji ni tuje, saj ima veliko izkušenj z obvladanjem skupine otrok iz tabornikov in gasilcev.
trener

Povše Rok

Z mešanimi borilnimi veščinami se ukvarja že sedem let, tri leta pa poučuje skupine MMA Opic in MMA Gorillaz mladincev. Ima veliko izkušenj z vodenjem skupin, saj je kot vodnik pri tabornikih že več kot deset let. Za to ima opravljene tudi taborniške tečaje, ki mu omogočajo samostojno vodenje večjih skupin otrok.
trener

Matic Krašovec

V športu je že celo življenje, sprva je delal na sebi, nato pa začel voditi tudi truge. Navdušuje ga fitnes, kolesarjenje ter dvoransko in skalno plezanje. Z treniranjem skupinskih vodenih vadb je začel pred sedmimi leti. Sedaj je že utečen trener FitFox vodenih vadb za ženske in vodi obe starostni skupini. Vadbe zna prilagoditi posamezniku in mu pomagati dosežti željen cilj v najkrajšem možnem času.
trener

Nina Novak

Po izobrazbi magistrirana profesorica pedagogike, ki je trenutno zaposlena na osnovni šoli kot svetovalna delavka. Vodene vadbe je obiskovala več kot deset let, tako da ima širok nabor vaj in pristopov za delo v skupini. Naredila je tudi AFP tečaj za vodičko pilatesa. Kot pedagoginja ima ogromno izkušenj z vodenjem skupin, vrsto let je delala tudi kot animatorka v zavodu Enostavno Prijatelji ter vodila NTC skupine otrok v Ljubljani. Z treniranjem skupin vodenih vadb za ženske, se ukvarja zadnja tri leta.
pomočnik trenerja

Žan Marolt

Z mešanimi borilnimi veščinami se ukvarja že šest let. Za seboj ima že nekaj tekmovanj in tudi aktualni naziv prvega v kategoriji do 77Kg, na tekmovanju VFN Vallhala fight night. Kot vodja skupin ima veliko izkušenj od gasilcev, v našem društvu pa deluje kot trener zadnja tri leta. Trenira skupine MMA Opic in MMA Gorillaz mladinci. Njegova »specialiteta« so treningi za moč in kondicijo.
trener

David Nagode

Kvalificirani trener boksa, ki se z kick-boksom ukvarja že celo življenje. Ima tudi svoj boks klub (Boksarski Klub Barje), ki uspešno obratuje v območju Vrhnike že vrsto let. Bil je večkratni državni prvak in član slovenske vojaške športne reprezentance. Njegovi treningi so tehnično izpopolnjeni in vam bodo zagotovo v pravi fizični izziv.