Skip to main content

Sponzorji

OPUS - Betonski izdelki

Opus je družinsko podjetje ustanovljeno leta 1994 z namenom izdelovanja visoko kvalitetnih betonskih izdelkov, katerih namen je predvsem arhitekturna dopolnitev objektov. V času od ustanovitve podjetja smo proizvodnjo razširili tudi na izdelke iz raznovrstnih tekstur betona, kamnite izdelke, terrazza, in obnovo ter izdelovanje replik naštetih izdelkov, ki so prilagojeni posamezni stranki. Strmimo k negovanju dolgoročnega zadovoljstva naših kupcev in krepitev odnosov z našimi partnerji in sodelavci.

V podjetju izdelujemo izdelke ročno, saj menimo, da ročno delo in njegove spretnosti izdelkom vdihnejo posebno energijo in lepoto. Izdelke prilagodimo stilu okolja kamor bodo vgrajeni za boljši ambient.

Vizija podjetja je razvijanje unikatnih arhitekturnih izdelkov in povečevanje proizvodnje trenutnih ulitkov, ter mednarodno prodajo. Želimo, da bi naši izdelki narekovali nova merila pri trajnosti in personalizacija izdelka, kot tudi ugodnega ekološkega vpliva.

ZADRUGA ŽIVA - adaptacije

Podjetje Zadruga Živa se ukvarja s sanacijami in adaptacijami objektov. Specializirani so predvsem na področju reševanja težav z vlago (plesni, vdori vode, terase, ravne strehe…) in sanacij starih stavb. Poleg tega pa lahko poskrbijo tudi za celotno adaptacijo vašega doma.

Prenova stanovanja ????????
Knauf
Elektro inštalacije
Slikopleskarstvo
Zidarska dela
Zaupajte nam in poskrbeli bomo za kvalitetno prenovo vašega doma.

MOLEK servis Vrhnika

 • naš cilj so zadovoljne stranke ter seveda kakovostno in strokovno opravljene storitve
 • smo prijazna, usposobljena, delovna ekipa
 • vse naše stranke so deležne brezplačnega svetovanja ob nakupu blaga ali storitev našega podjetja.
 • nudimo možnost uporabe nadomestne opreme (prenosnik, računalnik, monitor, tablica, monitor).
 • po predhodnem dogovoru je možen obisk serviserja/tehnika pri stranki
 • za vse naše opravljene storitve velja garancija 3 mesece.

Najdete nas na: https://www.molek.si/

FlashScore - aktualni športni rezultati

 • Ponudba rezultatov nogometa v živo na Flashscore.si omogoča spremljanje nogometnih izidov v živo za več kot 1000 nogometnih lig, pokalov in turnirjev (npr. Prva ligaLiga prvakovPremier liga), seznanite pa se lahko tudi z ligaškimi lestvicami, strelci zadetkov, rumenimi in rdečimi kartoni ter spremljate video posnetke najpomembnejših trenutkov. Storitev ponuja tudi zvočna opozorila ob spremembah izida in druge nogometne informacije v živo. Naredite si lahko lasten izbor tekem, ki jih želite spremljati, se poučite o končnih rezultatih in podrobnostih tekem v arhivu. Stran z nogometnimi rezultati v živo se posodablja samodejno in v realnem času, zato je ni potrebno osveževati. Na Flashscore.si lahko spremljate več kot 30 različnih športov – nogomet, košarko, hokejske izideteniške rezultate, golf, Formulo 1 … Spremljajte Prvo ligo na Flashscore.si! 11.11. Koper – Domžale, 12.11. Maribor – CeljeO. Ljubljana – Mura, 25.11. Rogaška – DomžaleRadomlje – O. Ljubljana, 26.11. Bravo – CeljeMura – Maribor , Rezultatirazporedu in lestvici!
 • Spremljanje izidov v MMA (mešanih borilnih veščinah) na Flashscore.si ponuja vse najnovejše rezultate, razporede in rezultatski arhiv.
 • Najdete nas na: https://www.flashscore.si/mma/

3D - Schiko

 • Dobrodošli v svetu inovativnega tiska, kjer se vsaka nit pretvori v umetnost. 3D SCHIKO je ponosno podjetje, ki se ukvarja s tiskom na vse vrste materialov, pri čemer se še posebej izpostavlja v umetnosti tiska na tekstil, predvsem na majice.
 • 3D SCHIKO kjer se vsaka nit spremeni v izrazno umetnost na vašem tekstilu. #MAMOTO

Najdete nas na: https://3dschiko.si/

Občina Vrhnika

V občini Vrhnika se kaže izjemna skrb za lokalna športna društva, ki predstavljajo pomemben del življenja občanov. Športna dejavnost v občini je podprta z raznovrstnimi ukrepi in programi, ki omogočajo razvoj športa na vseh ravneh. Pomemben prispevek k temu je tudi dejstvo, da se občina aktivno vključuje v podporo lokalnim športnim dogodkom in prireditvam.

Občina Vrhnika se izkazuje z dobrim sodelovanjem s športnimi društvi, ki omogoča uspešno izvajanje njihovih dejavnosti. Prav tako se zaveda pomena športa za zdravje in dobro počutje občanov ter spodbuja aktivno življenje. Posebej pozitiven vidik je prisotnost gospoda župana Danijela Cukijatija, ki se vsake časa tudi udeleži naših treningov in s tem kaže svojo poglobljeno podporo športnim dejavnostim v skupnosti. Gospod župan Cukijati se aktivno vključuje v športno dogajanje in tako dodatno krepi povezave med občinsko upravo in lokalnimi športniki.

Pomembno je omeniti tudi, da se lokalna skupnost aktivno vključuje v ustvarjanje ustreznih infrastrukturnih pogojev za športno dejavnost. To vključuje urejene športne objekte, prostore in igrišča, kar omogoča občanom, da uživajo v športu v varnem in primernem okolju.

S takšnim pristopom občina Vrhnika spodbuja ne le telesno aktivnost, temveč tudi družbeno povezanost in solidarnost med občani, kar pozitivno vpliva na kakovost življenja v lokalni skupnosti.

Gostilnica stara Kašča Vrhnika

 • V prijetnem in zelenem okolju, v središču Vrhnike, vas pričakujemo z bogato kulinarično ponudbo za vse okuse in brbončice, s slastnimi domačimi in mediteranskimi dobrotami, pizzami iz krušne peči, izvrstnimi slaščicami, z izbrano in vrhunsko ponudbo pijač… s prijaznostjo, nasmehom, pozitivno energijo in dobro voljo!

Najdete nas na: https://stara-kasca.si/

Barjans

Podjetje Barjans d.o.o. je družinsko podjetje z Vrhnike in je eden vodilnih dobaviteljev sanitarnega potrošnega materiala in čistil v Sloveniji.

Svojim strankam zagotavljajo vse za čistočo in higieno objektov. V njihovi ponudbi najdete več kot 4000 izdelkov v različnih kakovostnih in cenovnih razredih. Njihov asortiman zajema čistila in čistilne pripomočke, papirno galanterijo ter gostinski in sanitarni program.

V okviru lastnega izobraževalnega centra vzpostavljajo tudi HACCP sisteme in izvajajo izobraževanja s področja čistoče in higiene.

Najdete nas na: https://www.barjans.si/

Jan - Lihbre Foto

Jan – Lihbre Foto se ukvarja z različnimi vrstami fotografije, vključno z zajemanjem dogodkov, produktov, portretov in še več. Njegovo delo je usmerjeno v ustvarjanje kakovostnih in izraznih fotografij, ki zajamejo pomembne trenutke in ustvarijo nepozabne spomine.